2016. március 5., szombat

Előzetes

Üdv!


Nos, végül sikerült kilábalnom a pici bizonytalanságomból és ma elég sokat haladtam is az írással. Ennek köszönhetően pedig a napokban fel is fog kerülni a teljes fejezet. Addig is viszont itt is lenne belőle egy pici részlet, ami remélem, felkelti az érdeklődéseteket!
Kellemes hétvégét mindenkinek.

Üdv,
Catalina

A gondolataiba merülve, csendesen nézte a pohárban lévő sötét vörös bort, míg teljesen kivonta magát az étteremben zajló életből. Magányosan üldögélt a négyszemélyes asztalnál, túl korán érkezett meg, viszont így legalább volt ideje összeszednie magát, amíg megérkeznek a lányok. Fogalma sem volt, hogy mitévő legyen, mert ugyan még csak a fotósok száma sokszorozódtak meg körülötte, azonban tudta, hogy hamarosan a firkászok is meg fognak jelenni, akik nem fognak habozni és kéretlenebbnél kéretlenebb kérdésekkel fogják elhalmozni. Butaság lett volna azt képzelnie, hogy hamar le fog csendülni az egész, hogy pár nap múlva már senkit se fognak érdekelni, hiszen semmi nyilvánvalót nem kapott a média és az ország. Nem csattant el köztük egy csók sem a szabadban, nem fogták meg egymás kezét, ügyeltek arra, hogy ne adjanak okot a hiénáknak, hogy rajtuk csámcsogjanak. Mindkettőjüknek új volt a helyzet, egy hosszabb kapcsolatból léptek ki, még mindig nem gyógyultak be a sebeik, ennek ellenére ott volt az a különleges dolog, ami kezdett egyre erősebbé válni köztük. Ezt viszont beárnyékolta a bizonytalanság, amelyet főként ő érzett, amelyet nem csak a baba és az édesanyja okozta, hanem maga Sergio is. Afelől semmi kétsége sem volt, hogy ugyanúgy élvezi az együtt töltött pillanatokat, mint ő, de jelen volt a kétség, melyet a férfi érzései szültek, amelyek még mindig Pilárhoz kötötték és ki tudja, hogy meddig fogják még. Emiatt nem volt nyugodt, lelke mélyén tartott attól, hogy a végén ismét a padlóra fog kerülni, hogy bármit is mondott neki a focista, végül mégis csak a volt barátnőjét fogja választani.
Az ujjai közé véve a boros poharat, próbált rájönni, hogy mihez kellene kezdenie a kialakult szituációban. Hagyni az egészet a bonyolultsága miatt vagy küzdeni a hátvédért? A szíve és a lelke még nem volt egyben, semmiképp sem bírna el, ha megint a padlóra kerülne, egy újabb kudarcot. Azonban, ha meghátrálna, az nem lenne az? Sose volt az, aki könnyedén feladott bármit is, még akkor is ment tovább előre, amikor már kész tény volt a bukása, most mégis megtorpant. Nem látta tisztán a célt, nem látta, hogy az út végén ott van-e Sergio, vagy csak a magány vár rá. Túlságosan elbizonytalanodott, amit talán intő jelnek kellene vennie, mert ugyan még mindig ott élt benne az együtt töltött éjszaka emléke, mégis elég volt egy kisebb lökés az ex barátnő részéről és máris meginogott az az alap, amire egy kapcsolatot kellene felépíteniük.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Catalina!

    Először is, szeretnék bocsánatot kérni Tőled, hogy hónapokra eltűntem a Bloggerről, de azt hiszem, most már kezdenek a dolgaim a régi kerékvágásba visszatérni, és természetesen a leveledre is hamarosan válaszolok. :)
    Mindig lenyűgöz, mennyire összeszedetten írsz, mennyire vissza tudod adni egy szereplő érzéseit. Csak ámulok, hogy mennyire oda tudom én is magamat képzelni a magányosan üldögélő nő mellé, ahogy türelmesen várakozik. Tényleg fantasztikus, hogy mennyire kiforrt íráskészséggel rendelkezel, mindig, ha valamelyik írásodat olvasom, azt kívánom, bár én is valami hasonló tehetséggel alkothatnék, mint a Tied.

    Már most alig várom, hogy megjelenjen a teljes fejezet. Mindig öröm a Te történetedet felfedezni a nemrég publikált bejegyzések között! :)

    Sokszor puszillak,
    Adriana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Adriana!

      Nincs semmi gond, mindenkinél előfordul olyan időszak, amikor nem aktív. Velem is előfordult már nem egyszer, így megértelek.
      El se tudod hinni, hogy mennyire örülök a szavaidnak, ráadásul nagyon jókor is jöttek, mert picit még érzem a kisebb hullám völgy utóhatását. örülök, hogy ennek ellenére is sikerül azt a színvonalat hoznom, amit korábban mindig sikerült. Remélem, hogy majd a teljes fejezet is ugyanígy elnyeri a tetszésedet?!

      Puszi,
      Catalina

      Törlés